YUMMY HUMMUS

YUMMY HUMMUS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 349 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yummy Hummus. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 22:54 meer dan een uur te laat
23 apr 2022 om 1:37 Delivery took more than two hours and food was not warm
21 apr 2022 om 22:50 Heel fijn dat ondanks dat de kip op was toch een heerlijk broodje gezonden x
18 apr 2022 om 16:34 The hummus and the falafel was very bland. The bread I ordered on the side was super good though!
2 apr 2022 om 21:22 Lekker
31 mrt 2022 om 21:31 Bestelling was laat. En zowel de kip als de falafel ontbrak. Toen ik ze opzocht via de thuisbezorg app stond er ineens dat ze gesloten waren.
26 mrt 2022 om 14:00 Fast delivery, but my bowl came without red cabbage, against what was described on the bowl ordered.
11 mrt 2022 om 15:42 Had een extra pita broodje besteld, extra kip en falafelballetjes zodat ik zelf nog een broodje kon samenstellen. Geen extra pita ontvangen maar wel (per ongeluk?) kip gemengd met falafel in? Ook de extra rode kool die ik besteld had zat er niet bij.
7 mrt 2022 om 21:22 I had the hummus plate with the falafel everything really tasty, maybe I would put a slice of lemon on the side
7 mrt 2022 om 20:47 Good was ok but cold and dry.
5 mrt 2022 om 21:36 Flavor is really good but I think you could profit from having everything fresher. 2 euros extra for a topping of two cold slices of halloumi is a bit ridiculous.
20 feb 2022 om 10:03 I ordered pita chicken wrap with extra red cabbage and falafel - and food was super good. Truly yummy, Yummy team! thank you.