YUMMY HUMMUS

YUMMY HUMMUS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 247 beoordelingen
10 aug 2020 om 23:52 Omg great value for money. Will order from here again
31 jul 2020 om 16:02 Ik begreep t niet helemaal, had salade besteld, maar die was op en daarom kreeg ik cake van het huis? Salade voor cake is in mijn geval niet zo'n geweldig idee, maar alles smaakte prima, al kon ik de hoeveelheid saus ook niet zelf doseren. (3 sterren?)
26 jul 2020 om 23:09 Goed eten en snelle bezorging
21 jul 2020 om 15:56 Zeer matig eten, weinig smaak en te veel saus.
12 jul 2020 om 23:07 Heerlijk eten. We hebben helaas niet de bestelde homemade carrot cake ontvangen, maar de brownie.
9 jul 2020 om 15:31 Heerlijk eten, perfect op tijd bezorgd, en superaardige bezorger die ook nog ging zingen voor de jarige! :) Toptent, hier gaan we vaker bestellen!
24 jun 2020 om 18:29 Lekker potato wedges
14 jun 2020 om 12:39 Lekker eten maar duur voor wat je krijgt. Gerecht voor 1-2 personen was net genoeg voor 1.
12 jun 2020 om 15:37 Ik had rode kool aangevinkt en dat zat er niet op. Ook was het bakje mayo bijna leeg. Verder lekker!
11 jun 2020 om 17:16 The delivery took more than 2 hours and the food amounts were very little! It is very frustrating to wait for your lunch for 130 minutes when it say 30 minute delivery time!
5 jun 2020 om 18:50 What a lazy business. Cheapest food in the world, marked up 100x. With no creativity whatever...no seasoning, no herbs, bland vegetables. We even got a surprise stale Albert Heijn pita bread thrown in with our freshly made pita. Feel scammed....
1 jun 2020 om 21:42 Best falafel & pita s in town!